HET TEAM

Het Scheidingsspreekuur Nijmegen biedt u een team van deskundige en ervaren professionals in echtscheidingsadvies en -bemiddeling. Wij hebben onze expertise op financieel, fiscaal, juridisch, notarieel en relationeel gebied gebundeld om uw zaken en belangen goed te regelen. Zo bent u verzekerd van de best passende dienstverlening voor uw situatie.

Image

mediator

Elise Janssen

 

U gaat apart verder en zult daar afspraken over moeten maken. Ik help u dit in goed overleg te doen. Zo kunt u samen tot oplossingen komen die voor u beiden aanvaardbaar zijn. Bijvoorbeeld over de zorg voor uw kinderen en uw gezamenlijke woning.

 • Toekomstgerichte oplossingen

  Ik help u uw scheiding goed en vooral sámen te regelen. Beslissingen die gezamenlijk en weloverwogen worden genomen, hebben de meeste kans van slagen. Ik zorg ervoor dat u beslissingen kunt nemen over belangrijke zaken als de omgang met en verzorging van uw kinderen, de verdeling van de woning, het vermogen en pensioen en het bepalen van de alimentatie.

 • Betrokken en onpartijdig, u houdt de regie

  Ik ben zeer betrokken, maar wel neutraal en objectief. Mijn belang is dat u er samen uitkomt, dat biedt de beste basis voor een nieuwe toekomst. Ik bied helderheid en overzicht, zodat u zélf beslissingen kunt nemen.

 • Omgangsbegeleiding

  Met het KIES (Kinderen in Echtscheidings Situaties) programma help ik uw kinderen beter leren omgaan met de scheiding. Zij leren aan te geven wat belangrijk voor hen is en hoe zij dat met u kunnen bespreken.


Klanten over Elise Janssen:

“Door jou zie ik de toekomst weer met het volste vertrouwen tegemoet. We kunnen nu, als collega ouders, samen voor onze kinderen zorgen”
Ron Tijssen

FISCALIST

Ron Tijssen

 

Een echtscheiding heeft vele fiscale gevolgen, zeker als er een onderneming in het spel is. Ik kan u hierin deskundig begeleiden en adviseren.


 • Kennis van zaken

  Al meer dan 30 jaar begeleid ik echtscheidingen. Ik ken de fiscale spelregels en zet mijn kennis en ervaring in om u optimaal van dienst te zijn.

 • Zakelijk en onafhankelijk

  U krijgt van mij een objectief en zakelijk advies over uw positie en specifieke aandachtspunten daarin.

 • Gedegen oplossingen

  Ik breng de fiscale gevolgen van de echtscheiding voor u in kaart. De fiscale wetgeving is behoorlijk complex. Ik duik daar graag even in om uw zaken goed te regelen en problemen te voorkomen.


Klanten over Ron TIjsen

“ Een bevlogen man in zijn vakgebied! Werkt oplossingsgericht, geeft no nonsens advies en heeft veel kennis van zaken”
Image

Advocaat

Sigrid Ebbing-Horstman

 

Ik begeleid u in het hele echtscheidingsproces en dien namens u een verzoekschrift tot echtscheiding bij de rechtbank in. Het streven is om samen met uw partner tot goede afspraken te komen. Als dat niet mogelijk is, dan procedeer ik voor u bij de rechtbank.


 • Betrokken en doortastend

  Ik zorg ervoor dat ik een goed en compleet beeld heb van uw wensen en houd uw belangen scherp in het oog.

 • Deskundige begeleiding

  U staat er niet alleen voor en kunt rekenen op mijn deskundige begeleiding. Ik neem zaken voor u uit handen.

 • Heldere communicatie

  Ik maak duidelijk welke stappen gezet moeten worden en begeleid u daarbij.


Klanten over Sigrid Ebbeng-Horstman:

“Het gaat nu goed met me en dat heb ik aan jou te danken”
Image

Notaris

Marie-Louise van de Geer

 

Ik begeleid u bij alle zaken die geregeld moeten worden en zorg ervoor dat dit op de juiste manier gebeurt. Het doel is te komen tot een scheidingsconvenant, waarin u zich beiden kunt vinden.


 • Empathisch en betrokken

  Ik ben zeer betrokken bij mijn cliënten en steek veel energie in een persoonlijke begeleiding en bemiddeling.

 • Onafhankelijk en integer

  Onpartijdigheid, objectiviteit en integriteit zijn essentiële kwaliteiten voor een notaris. Deze kwaliteiten kunt u ook van mij verwachten.

 • Doortastende aanpak

  Mijn aanpak is erop gericht er samen uit te komen en resultaten te boeken in het gezamenlijke overleg. Lukt dit niet, dan ben ik daar ook eerlijk en duidelijk over.


Klanten over Marie-Louise van de Geer

“Je hebt de goede vragen gesteld, de juiste toon geraakt en voor ons een veilige omgeving gecreëerd”
Image

FINANCIEEL ECHTSCHEIDINGSADVISEUR

Sanne Elbers

 

Een scheiding brengt veel onzekerheid met zich mee. Met het juiste financieel advies en deskundige begeleiding heeft u snel meer zekerheid over uw toekomst. Ik zorg ervoor dat u hierin de juiste keuzes kunt maken.


 • Veelzijdig en compleet advies

  Naast financiële en fiscale kennis, heb ik ook een juridische achtergrond. Hierdoor kan ik u breed adviseren over uw situatie en mogelijkheden.

 • Een duidelijk en compleet beeld

  Ik vind het belangrijk dat u precies weet hoe u ervoor staat. Zo krijgt u duidelijkheid voor nu en zekerheid voor morgen.

 • Begrijpelijk advies

  Ik luister graag naar uw wensen en breng de oplossingen zo begrijpelijk mogelijk voor u in beeld. U kunt dan weloverwogen beslissen wat voor uw situatie het beste is.


Klanten over Sanne Elbers:

“Ik weet nu waar ik aan toe ben en weet waar ik over praat. Dit maakt mijn positie helder en sterker”

Gratis spreekuur?

U kunt direct met een van ons contact opnemen en uw situatie bespreken. Wilt u weten welke specialist u het beste van dienst kan zijn? Bezoek dan ons spreekuur. Hier kunt u gratis en vrijblijvend uw vragen aan ons voorleggen.

Meld u aan!